News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ce au păţit doi copii prinşi scuipând coji de seminţe pe stradă

Ce au păţit doi copii prinşi scuipând coji de seminţe pe stradă


Poliţiştii locali din Calafat au fost cei care au surprins mai mulţi adolescenţi care stăteau pe o bancă, mâncau seminţe şi scuipând cojile pe jos. După ce i-au întrebat dacă le place ce au făcut în jurul băncilor, poliţiştii au adus două mături şi i-au pus pe copii să cureţe toată zona unde făcuseră mizerie.

Incidentul a avut loc duminică, 17 februarie, într-un cartier din Calafat. Câţiva poliţişti locali care patrulau prin zonă au văzut mai mulţi copii mâncând seminţe. În jurul băncilor unde stăteau minorii se formase un adevărat covor din cojile de seminţe aruncate pe jos.

"În jurul orei 13.30, pe bulevardul Tudor Vladimirescu (cartier Mogador), au fost surprinşi câţiva minori aruncând coji de seminţe pe trotuarul de lângă băncile unde se aflau", au precizat poliţiştii locali. Aceştia i-au filmat pe copii şi au postat pe Facebook imaginile cu minorii când măturau zona unde făcuseră mizerie. În aceeaşi postare poliţiştii locali au menţionat că cetăţenii prinşi că săvârşesc astfel de fapte (aruncat coji de seminţe/hârtii/gunoaie) pe domeniul public, vor plăti amenzi de la 300 la 700 lei conform HCL 253/2011.


 sursa:adevarul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu