News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr condamnat pentru lipsire de libertate, prins la Calafat

Tânăr condamnat pentru lipsire de libertate, prins la Calafat


Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi duminică, 24 februarie, de către S.P.F. Calafat, cu privire la faptul că, în punctul de trecere a frontierei a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din Bucovăţ, persoană urmărită în temeiul legii.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că pe numele celui în cauză fusese emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul a fost preluat de o escortă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi a fost încarcerat în penitenciar.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu