News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Semiremorcă căutată de autoritățile din Italia, depistată la P.T.F. Calafat

Semiremorcă căutată de autoritățile din Italia, depistată la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autocamion marca Mercedes, care tracta o semiremorcă marca Viberti, ce figura ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile italiene.

În data de 24.02.2019, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar P.H., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autocamion, marca Mercedes, tractând o semiremorcă marca Viberti, fabricată în anul 2017.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculele în cauză, în urma cărora au constatat că semiremorca figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia, la data de 11.02.2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că semiremorca nu îi aparține, el fiind angajatul unei firme de transport internațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta era căutată de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar semiremorca în valoare de 70.500 lei a fost indisponibilizată la sediul P.T.F. Calafat, până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu