News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un bărbat din Desa, face doi ani de pușcărie pentru furt de energie electrică

Un bărbat din Desa, face doi ani de pușcărie pentru furt de energie electrică


Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Desa, va sta după gratii aproape doi ani, fiind condamnat pentru furt de energie electrică.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, acesta a fost depistat marți, în comuna Desa, fiind luat de către polițiști și dus în penitenciar.

„Ieri, 12 februarie, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliţie Rurală  Poiana Mare au depistat, în comuna Desa, un bărbat de 43 de ani, din aceeaşi localitate, pe numele căruia instanţa de judecată a dispus executarea pedepsei de 1 an şi 9 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt de energie electrică”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu