Un bărbat din Moţăţei, reținut la un an distanță de la comiterea unui accident

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
FOTO:ARHIVĂ

Un bărbat de 27 de ani, din Moţăţei, a fost reţinut, miercuri, fiind bănuit că în urmă cu aproape un an a comis un accident, un copil în vârstă de 14 ani fiind rănit, și știind că nu are permis a fugit de la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, oamenii legii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi condus, în cursul lunii martie 2018, un autoturism prin localitatea Motăţei, iar într-o curbă ar fi pierdut controlul maşinii, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a unui minor în vârstă de 14  ani, pasager în autoturismul respectiv. De asemenea, cel în cauză ar fi părăsit locul accidentului stabilindu-se totodată faptul că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Grădinaru.

La sfârșitul lunii ianurie a acestui an, tânărul s-a urcat din noul la volan, tot fără permis de conducere, polițiștii autosesizându-se de această dată.


„Astfel, în urma probelor administrate, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul în cauză, care a fost introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a conchis reprezentantul IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.