News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetățean turc, condamnat pentru trafic de migranți, prins la P.T.F. Calafat

Cetățean turc, condamnat pentru trafic de migranți, prins la P.T.F. Calafat


Un cetățean turc, pe numele căruia Tribunalul Arad emisese mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru trafic de migranți, a fost prins de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a menționat că bărbatul era dat în urmărire la nivel național, fiind prins pe sensul de intrare în țară, duminică, cei de la Frontiera Calafat anunțând colegii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat.

„La data de 24 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, cu privire la faptul că, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean turc, urmărit la nivel naţional. Pe numele bărbatului, în vârstă de 46 de ani, Tribunalul Arad emisese un mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi”, a declarat Cosmin Grădinaru.

Cel în cauză a fost încarcerat de poliţişti în penitenciar.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu