News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pistol cu cinci cartuşe, găsit la un bărbat din comuna Cetate

Pistol cu cinci cartuşe, găsit la un bărbat din comuna Cetate


Un pistol cu cinci cartuşe a fost găsit, joi, de poliţiştii doljeni în urma unei percheziţii domiciliare desfăşurate la locuinţa unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Cetate.

„Cu privire la bunurile găsite, poliţiştii au stabilit faptul că acestea că ar fi fost cumpărate de cel în cauză, de pe teritoriul altui stat. Arma şi muniţia au fost indisponibilizate de poliţişti, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, precum şi contrabandă calificată“.

La activităţile desfăşurate au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu