Incendiu puternic în Calafat. Pompierii au salvat un mieluşel


UPDATE :"În urma incediului au ars aprox. 20 ha vegetație uscată. A existat posibilitatea de propagare la o stație peco și o casă de locuit. Personalul de la stația peco a întins dispozitivul de intervenție și a udat zona pentru ca incediul să nu ia amploare. Cauza probabilă a incendiului foc deschis în spații deschise. Mielul salvat a fost înapoiat ciobanului", a declarat Tania Vîlceleanu, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Un mielușel a fost salvat, vineri seara, dintr-un incendiu de vegetație uscată, izbucnit în apropierea orașului Calafat.

Pompierii din Calafat au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea a aproximativ șase hectare de vegetație uscată. Salvatorii au găsit în timpul intervenției un mielușel pe care l-au luat din calea focului.„Ard aproximativ 5-6 hectare de vegetație uscată. Pe timpul intervenției de stingere, pompierii au salvat de pe câmpul în flăcări un mielușel”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.