News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Incendiu puternic în Calafat. Pompierii au salvat un mieluşel

Incendiu puternic în Calafat. Pompierii au salvat un mieluşel


UPDATE :"În urma incediului au ars aprox. 20 ha vegetație uscată. A existat posibilitatea de propagare la o stație peco și o casă de locuit. Personalul de la stația peco a întins dispozitivul de intervenție și a udat zona pentru ca incediul să nu ia amploare. Cauza probabilă a incendiului foc deschis în spații deschise. Mielul salvat a fost înapoiat ciobanului", a declarat Tania Vîlceleanu, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Un mielușel a fost salvat, vineri seara, dintr-un incendiu de vegetație uscată, izbucnit în apropierea orașului Calafat.

Pompierii din Calafat au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea a aproximativ șase hectare de vegetație uscată. Salvatorii au găsit în timpul intervenției un mielușel pe care l-au luat din calea focului.„Ard aproximativ 5-6 hectare de vegetație uscată. Pe timpul intervenției de stingere, pompierii au salvat de pe câmpul în flăcări un mielușel”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

sursa:realitateadecraiova.net
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu