Locuri de muncă pentru doljeni, în Marea Britanie. Se caută culegători de căpșune, mere și cireșe

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Doljenii au la dispoziție, prin intermediul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, o sută locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, cules de căpşuni,  cireşe şi mere, în Marea Britanie.

Pentru ocuparea acestor posturi sunt solicitate persoane care au dexteritate în culesul fructelor fără a le vătăma, apte pentru muncă fizică grea în orice condiţii de vreme,rapiditate, motivaţie şi coordonare. Experienţa constituie avantaj.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată cuprinsă între 3 şi 6 luni, programul de lucru fiind de 6 zile pe săptămână.

Salariul oferit este salariul minim brut valabil în Marea Britanie la data angajarii (din aprilie 2019 acesta este 6.15 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 18-20 ani, 7.70 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 21-24 ani si 8.21 lire brut/ora  pentru cei cu vârsta peste 25 ani).

Cazarea se asigură contra cost (52,85 lire pe saptămână) în caravane în cadrul fermelor.    Transportul până în Marea Britanie şi înapoi în România este suportat de lucrător.

Persoanele interesate trebuie să completeze o aplicatie accesând      https://findajob.dwp.gov.uk/details/   1 sau pot participa la un eveniment de prezentare în data de 12 martie  2019 , între orele 9.00-11.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova unde vor completa formularul de aplicaţie (este necesară prezentarea actului de identitate).

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.