Advertisement

Locuri de muncă pentru doljeni, în Marea Britanie. Se caută culegători de căpșune, mere și cireșe

Calafat News
joi, februarie 28, 2019 | 19:46 Last Updated 2019-02-28T17:51:58Z

Doljenii au la dispoziție, prin intermediul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, o sută locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, cules de căpşuni,  cireşe şi mere, în Marea Britanie.

Pentru ocuparea acestor posturi sunt solicitate persoane care au dexteritate în culesul fructelor fără a le vătăma, apte pentru muncă fizică grea în orice condiţii de vreme,rapiditate, motivaţie şi coordonare. Experienţa constituie avantaj.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată cuprinsă între 3 şi 6 luni, programul de lucru fiind de 6 zile pe săptămână.

Salariul oferit este salariul minim brut valabil în Marea Britanie la data angajarii (din aprilie 2019 acesta este 6.15 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 18-20 ani, 7.70 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 21-24 ani si 8.21 lire brut/ora  pentru cei cu vârsta peste 25 ani).

Cazarea se asigură contra cost (52,85 lire pe saptămână) în caravane în cadrul fermelor.    Transportul până în Marea Britanie şi înapoi în România este suportat de lucrător.

Persoanele interesate trebuie să completeze o aplicatie accesând      https://findajob.dwp.gov.uk/details/   1 sau pot participa la un eveniment de prezentare în data de 12 martie  2019 , între orele 9.00-11.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova unde vor completa formularul de aplicaţie (este necesară prezentarea actului de identitate).
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Locuri de muncă pentru doljeni, în Marea Britanie. Se caută culegători de căpșune, mere și cireșe

Trending Now

Advertisement