Advertisement

ISU Dolj: 10 incendii stinse de pompierii doljeni

Calafat News
vineri, martie 08, 2019 | 13:40 Last Updated 2019-03-08T11:40:52Z


În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 34 situaţii de urgenţă după cum urmează:

07.03.2019, ora 08.52, Secția Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui B. E., din com. Galicea Mare. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la deşeuri nereutilizabile (funingine). Cauza probabilă a incendiului fiind scântei (coş de fum deteriorat).

în data de, 07.03.2019, Secția Pompieri Craiova și Punctul de Lucru Filiaşi, Detaşamentul Pompieri Calafat, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (2 incendii), au fost solicitate să intervină cu autospecialele de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea incendiilor izbucnit la vegetaţie uscată, pe raza localităților Filiaşi – sat Fratoştiţa, Calafat – sat Ciupercenii Vechi, Sălcuţa, Malu Mare, Tălpaş – sat Soceni și Craiova – str. Geniştilor. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiile se manifestau la vegetație uscată. În urma acestuia au ars aproximativ 55 ha de vegetație uscată. Cel mai probabil a izbucnit din cauza unei flăcări (foc deschis în spaţii deschise).


07.03.2019, ora 20.48, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament în mun. Craiova, str. N. Bălcescu, proprietatea lui F.B. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu degajare mare de fum în bucătăria locuinței. În urma acestuia a ars mobilierul de bucătărie şi o fereastră din PVC și s-au degradat obiecte electrocasnice de bucătăriei. Cel mai probabil a izbucnit din cauza unei flăcări (sisteme de încălzire amplasate necorespunzător faţă de materialele combustibile).

08.03.2019, ora 01.14, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în com. Moţăţei Sat, proprietatea lui F.I. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la o anexa pe o suprafaţă de aprox. 20 mp, incendiul propagându-se şi la o altă anexă aparţinând domnului I.D. Cel mai probabil a izbucnit din cauza unei flăcări

08.03.2019, ora 05.58, Secția Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gunoi menajer în com. Almăj. La sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta la o anexă gospodărească pe aprox. 20 mp și aprox. 500 kg gunoi menajer. Cel mai probabil a izbucnit din cauza unui foc deschis în spaţii deschise


 SERVICILE VOLUNTARE PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ – 8 astfel:

07.03.2019, ora 18.33, S.V.S.U. Gângiova a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe un teren viran, pe raza com. Gângiova, sat Comoşteni.
07.03.2019, ora 22.22, S.V.S.U. Giurgiţa a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe un teren viran, pe raza com. Giurgiţa.


INTERVENŢII ALE SERVICIUL MOBIL DE URGENŢĂ REANIMARE ŞI DESCARCERARE  22  astfel:

Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 2 intervenţii

Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova (T.I.M) – 5 intervenţii.

Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova (E.P.A) – 6 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A) – 1 intervenţie.

Secţia de Pompieri Craiova (E.P.A.) – 3 intervenţii.

Secţia de Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 2 intervenţii.

Secţia de Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 1 intervenţie.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • ISU Dolj: 10 incendii stinse de pompierii doljeni

Trending Now

Advertisement