News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Percheziții la traficanții de țigări din Craiova și Moțăței. Trei tineri au fost reținuti

Percheziții la traficanții de țigări din Craiova și Moțăței. Trei tineri au fost reținuti


În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă de către poliţiştii doljeni, doi bărbaţi, bănuiţi de contrabandă cu produse din tutun, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Peste 27 000 de ţigarete provenite din contrabandă au fost confiscate de către oamenii legii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, cu sprijinul a două grupe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Craiova şi comuna doljeană Moţăţei, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu produse din tutun.


În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.356 pachete de ţigări ( 27.120 ţigarete ), fără timbru fiscal românesc, provenite din contrabandă.

„Doi bărbaţi, în vârstă de 38 ani, respectiv 22 ani, au fost conduşi la sediul IPJ Dolj pentru audieri, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Prin activitatea infracţională desfăşurată, cei doi ar fi adus un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 13.560 lei”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.


El a adăugat că cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj, urmând ca, marți, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu