Advertisement

Percheziții la traficanții de țigări din Craiova și Moțăței. Trei tineri au fost reținuti

Calafat News
luni, martie 11, 2019 | 19:26 Last Updated 2019-03-11T17:26:55Z

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă de către poliţiştii doljeni, doi bărbaţi, bănuiţi de contrabandă cu produse din tutun, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Peste 27 000 de ţigarete provenite din contrabandă au fost confiscate de către oamenii legii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, cu sprijinul a două grupe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Craiova şi comuna doljeană Moţăţei, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu produse din tutun.


În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.356 pachete de ţigări ( 27.120 ţigarete ), fără timbru fiscal românesc, provenite din contrabandă.

„Doi bărbaţi, în vârstă de 38 ani, respectiv 22 ani, au fost conduşi la sediul IPJ Dolj pentru audieri, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Prin activitatea infracţională desfăşurată, cei doi ar fi adus un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 13.560 lei”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.


El a adăugat că cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj, urmând ca, marți, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Percheziții la traficanții de țigări din Craiova și Moțăței. Trei tineri au fost reținuti

Trending Now

Advertisement