Patru adolescenți prinși cu etnobotanice, în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În urma desfășurării activității de monitorizare a Parcului ”Nicolae Romanescu”, efectuată de către Dispecerii Biroului Supraveghere Video, Ordine Publică și Circulație, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova au sesizat ieri, că în Parcul Nicolae Romanescu, nişte persoane confecționau artizanal ţigări pe una din băncile aflate în parc.

Au fost depistați 4 tineri (doi băieți și două fete) – T.C.A., 17 ani, din Caracal, M.M.D, 16 ani, din comuna Leu, V.A.E.A și S.A., ambele în vârstă de 16 ani, din Craiova, ce aveau asupra lor un plic cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plic plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau un mugure vegetal și un dispozitiv de mărunțit tip ”grinder”.

Ulterior, la controlul sumar corporal, s-a constatat că una dintre persoane avea asupra sa și un cuțit.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii și cu arma albă găsită asupra lor, către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.


De asemenea, materialele vegetale și dispozitivul au fost înaintate la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza cercetările și a dispune în acest caz.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.