News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Patru adolescenți prinși cu etnobotanice, în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova

Patru adolescenți prinși cu etnobotanice, în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova


În urma desfășurării activității de monitorizare a Parcului ”Nicolae Romanescu”, efectuată de către Dispecerii Biroului Supraveghere Video, Ordine Publică și Circulație, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova au sesizat ieri, că în Parcul Nicolae Romanescu, nişte persoane confecționau artizanal ţigări pe una din băncile aflate în parc.

Au fost depistați 4 tineri (doi băieți și două fete) – T.C.A., 17 ani, din Caracal, M.M.D, 16 ani, din comuna Leu, V.A.E.A și S.A., ambele în vârstă de 16 ani, din Craiova, ce aveau asupra lor un plic cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plic plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau un mugure vegetal și un dispozitiv de mărunțit tip ”grinder”.

Ulterior, la controlul sumar corporal, s-a constatat că una dintre persoane avea asupra sa și un cuțit.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii și cu arma albă găsită asupra lor, către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.


De asemenea, materialele vegetale și dispozitivul au fost înaintate la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza cercetările și a dispune în acest caz.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu