Advertisement

Autoturisme cu numere de înmatriculare false, descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni

Calafat News
luni, aprilie 22, 2019 | 14:51 Last Updated 2019-04-22T11:51:31Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat şi S.P.F. Piscul Vechi  au depistat doi cetăţeni ce conduceau autovehicule cu numere de înmatriculare false.

În data de 19.04.2019, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar S.S., în vârstă de 58 de ani, la volanul unui microbuz marca Fiat.

În urma controlului documentelor prezentate de cetăţeanul bulgar şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.


De asemenea , în data de 20.04.2019, ora 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Piscul Vechi au oprit pentru control pe drumul judeţean 55A, între localităţile Piscul Vechi şi Ghidici, un autoturism marca Audi A3, condus de cetăţeanul român B.I., în vârstă de 52 de ani.

În urma controlului documentelor prezentate de şofer şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.

În ambele cauzuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută de art. 334, din Codul Penal.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturisme cu numere de înmatriculare false, descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni

Trending Now

Advertisement