News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturisme cu numere de înmatriculare false, descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni

Autoturisme cu numere de înmatriculare false, descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat şi S.P.F. Piscul Vechi  au depistat doi cetăţeni ce conduceau autovehicule cu numere de înmatriculare false.

În data de 19.04.2019, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar S.S., în vârstă de 58 de ani, la volanul unui microbuz marca Fiat.

În urma controlului documentelor prezentate de cetăţeanul bulgar şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.


De asemenea , în data de 20.04.2019, ora 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Piscul Vechi au oprit pentru control pe drumul judeţean 55A, între localităţile Piscul Vechi şi Ghidici, un autoturism marca Audi A3, condus de cetăţeanul român B.I., în vârstă de 52 de ani.

În urma controlului documentelor prezentate de şofer şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.

În ambele cauzuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută de art. 334, din Codul Penal.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu