Autoturisme cu numere de înmatriculare false, descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat şi S.P.F. Piscul Vechi  au depistat doi cetăţeni ce conduceau autovehicule cu numere de înmatriculare false.

În data de 19.04.2019, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar S.S., în vârstă de 58 de ani, la volanul unui microbuz marca Fiat.

În urma controlului documentelor prezentate de cetăţeanul bulgar şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.


De asemenea , în data de 20.04.2019, ora 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Piscul Vechi au oprit pentru control pe drumul judeţean 55A, între localităţile Piscul Vechi şi Ghidici, un autoturism marca Audi A3, condus de cetăţeanul român B.I., în vârstă de 52 de ani.

În urma controlului documentelor prezentate de şofer şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.

În ambele cauzuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută de art. 334, din Codul Penal.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.