News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean român depistat cu inspecţia tehnică periodică falsificată

Cetăţean român depistat cu inspecţia tehnică periodică falsificată

Foto: Arhivă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au depistat un cetăţean român care se afla la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, care a prezentat la control un talon fals de inspecţie tehnică periodică.  

În data de 19.04.2019, ora 20.00, pe drumul naţional 55A, între localitaţile Calafat şi Poiana Mare, a fost oprit de poliţiştii de frontieră pentru control un microbuz marca Ford Tranzit, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean român. Acesta a prezentat un talon cu inspecţia tehnică periodică, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic. La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat autovehiculul de la un cetăţean român din Craiova şi nu cunoştea faptul că talonul este fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută de art. 323 din Codul Penal.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu