Cetăţean român depistat cu inspecţia tehnică periodică falsificată

Foto: Arhivă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au depistat un cetăţean român care se afla la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, care a prezentat la control un talon fals de inspecţie tehnică periodică.  

În data de 19.04.2019, ora 20.00, pe drumul naţional 55A, între localitaţile Calafat şi Poiana Mare, a fost oprit de poliţiştii de frontieră pentru control un microbuz marca Ford Tranzit, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean român. Acesta a prezentat un talon cu inspecţia tehnică periodică, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic. La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat autovehiculul de la un cetăţean român din Craiova şi nu cunoştea faptul că talonul este fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută de art. 323 din Codul Penal.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.