Concurs pentru liceeni, la Universitatea din Craiova

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Departamentul de Informatică (Facultatea de Ştiinţe) organizează miercuri 3 aprilie 2019, ora 14:00, sala 363, o întâlnire cu reprezentanţi ai companiei Caphyon. Studenţii vor primi informații despre stagiile de practică puse la dispoziţie de companie împreună cu Universitatea din Craiova.

Studenţilor informaticieni craioveni pot concura pentru internship-uri plătite în perioada iulie-august 2019. Stagiul presupune un program de lucru de 8 ore, de luni până vineri. Stagiarii vor fi remuneraţi cu 2,500 RON / luna (net) + beneficii. Doritorii se pot înscrie în perioada 1 Aprilie – 20 Mai 2019, iar selecţia se va face (interviu / test) în perioada 1 Mai – 31 Mai 2019. Compania oferă 16 locuri pentru astfel de stagii pentru 8 specializări.

Întâlnirea este organizată în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711). Prin intermediul acestui proiect vor fi subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universitatii din Craiova.

Mai multe detalii

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.