News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A lovit un stâlp la o trecere la nivel cu calea ferată în Maglavit

A lovit un stâlp la o trecere la nivel cu calea ferată în Maglavit


Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Cetate au fost sesizaţi, ieri, că pe DJ 553, prin Maglavit, la trecerea la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident rutier, fără victime.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că, în apropierea căii ferate, se afla un autoturism avariat, fiind lovit și un stâlp din beton, iar lângă autoturism a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din Craiova.

Celui în cauză i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest, însă a refuzat și a relatat faptul că este de acord cu recoltarea de probe biologice.


Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-a solicitat din nou testarea cu aparatul alcooltest precum și recoltarea de probe biologice, însă acesta a refuzat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu