News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Haitele de câini au pus stăpânire, din nou, pe orașul Calafat. Părinții nu mai încredere să își lase copiii la locurile de joacă

Haitele de câini au pus stăpânire, din nou, pe orașul Calafat. Părinții nu mai încredere să își lase copiii la locurile de joacă


Locuitorii orașului Calafat, din județul Dolj, sunt revoltați din cauza faptului că nici anul acesta autoritățile locale nu par a avea o soluție pentru câinii fără stăpân, care odată ce vremea s-a încălzit, au pus stăpânire pe întreg orașul.

Problema câinilor comunitari este veche, spun cetățenii din Calafat, cel mai grav lucru fiind faptul că de la o perioada la alta numărul acestora crește. Animalele sunt în aproape toate zonele urbei, părinții neavând curaj să-și lase copiii în parc sau la locul de joc tocmai din cauza acestui aspect. Mai mult, chiar și drumul de acasă până la școală și invers a devenit unul nelipsit de pericole.


Oamenii susțin că au depus sesizări la primăria din localitate dar că niciodată nu li se răspunde cu responsabilitate și nici nu se iau măsurile ce se impun.

Potrivit autorităților, municipiul Calafat nu are un adăpost pentru câinii maidanezi, cei capturați fiind duși în adăpostul unei asociații din comuna Desa. Anul trecut, spre sfârșitul verii, cei de la primărie au încercat să vină cu o soluție, încurajând actele de adopție, fără niciun rezultat favorabil însă. De atunci „se încearcă ținerea sub control a situației”.

Tot anul trecut, în toamnă, o fetiță de 13 ani a ajuns la spital după ce într-o după-amiază a fost mușcată de un câine, pe strada Traian din municipiu.

sursa:realitateadecraiova.net
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu