Haitele de câini au pus stăpânire, din nou, pe orașul Calafat. Părinții nu mai încredere să își lase copiii la locurile de joacă


Locuitorii orașului Calafat, din județul Dolj, sunt revoltați din cauza faptului că nici anul acesta autoritățile locale nu par a avea o soluție pentru câinii fără stăpân, care odată ce vremea s-a încălzit, au pus stăpânire pe întreg orașul.

Problema câinilor comunitari este veche, spun cetățenii din Calafat, cel mai grav lucru fiind faptul că de la o perioada la alta numărul acestora crește. Animalele sunt în aproape toate zonele urbei, părinții neavând curaj să-și lase copiii în parc sau la locul de joc tocmai din cauza acestui aspect. Mai mult, chiar și drumul de acasă până la școală și invers a devenit unul nelipsit de pericole.


Oamenii susțin că au depus sesizări la primăria din localitate dar că niciodată nu li se răspunde cu responsabilitate și nici nu se iau măsurile ce se impun.

Potrivit autorităților, municipiul Calafat nu are un adăpost pentru câinii maidanezi, cei capturați fiind duși în adăpostul unei asociații din comuna Desa. Anul trecut, spre sfârșitul verii, cei de la primărie au încercat să vină cu o soluție, încurajând actele de adopție, fără niciun rezultat favorabil însă. De atunci „se încearcă ținerea sub control a situației”.

Tot anul trecut, în toamnă, o fetiță de 13 ani a ajuns la spital după ce într-o după-amiază a fost mușcată de un câine, pe strada Traian din municipiu.

sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.