Haitele de câini au pus stăpânire, din nou, pe orașul Calafat. Părinții nu mai încredere să își lase copiii la locurile de joacă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Locuitorii orașului Calafat, din județul Dolj, sunt revoltați din cauza faptului că nici anul acesta autoritățile locale nu par a avea o soluție pentru câinii fără stăpân, care odată ce vremea s-a încălzit, au pus stăpânire pe întreg orașul.

Problema câinilor comunitari este veche, spun cetățenii din Calafat, cel mai grav lucru fiind faptul că de la o perioada la alta numărul acestora crește. Animalele sunt în aproape toate zonele urbei, părinții neavând curaj să-și lase copiii în parc sau la locul de joc tocmai din cauza acestui aspect. Mai mult, chiar și drumul de acasă până la școală și invers a devenit unul nelipsit de pericole.


Oamenii susțin că au depus sesizări la primăria din localitate dar că niciodată nu li se răspunde cu responsabilitate și nici nu se iau măsurile ce se impun.

Potrivit autorităților, municipiul Calafat nu are un adăpost pentru câinii maidanezi, cei capturați fiind duși în adăpostul unei asociații din comuna Desa. Anul trecut, spre sfârșitul verii, cei de la primărie au încercat să vină cu o soluție, încurajând actele de adopție, fără niciun rezultat favorabil însă. De atunci „se încearcă ținerea sub control a situației”.

Tot anul trecut, în toamnă, o fetiță de 13 ani a ajuns la spital după ce într-o după-amiază a fost mușcată de un câine, pe strada Traian din municipiu.

sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.