News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

ÎNCĂ DOUĂ TITLURI NAȚIONALE PENTRU JUDO-UL CALAFETEAN

ÎNCĂ DOUĂ TITLURI NAȚIONALE PENTRU JUDO-UL CALAFETEAN


În perioada 29-31.martie.2019, la Satu Mare, s-a desfășurat FINALA CAMPIONATULUI NAȚIONAL de judo a categoriilor de vârstă U14 și U16.

Aici au fost prezenți sportivi din 67 de cluburi ale României, care s-au calificat la etapa finală. Printre cele 67 de cluburi, s-a numărat și C.S. "Independența" Calafat, cu 6 judoka, Ticu Raul (categoria 55kg, U14), Popa Ștefan (categoria 34kg., U14), Dănciulescu Andrei (categoria 42kg., U16), Catana Luciana (categoria 48kg., U16), Fudulu Sebastian (categoria 50kg., U16) și Petrescu Patricia (categoria +70kg., U16).

Clubul calafeten a obținut o medalie de aur, prin Catana Luciana (titlu de campioană națională), o medalie de argint, prin Dănciulescu Andrei (titlu de vicecampion național) și un loc V, prin Petrescu Patricia.

"Sincere felicitări sportivilor pentru munca și eforturile depuse, domnului antrenor Alexandru Pop pentru gradul ridicat al dedicării în acest sport, dar și părinților care susțin financiar toate costurile aferente deplasărilor propriilor copii."

sursa: facebook.com/luciana.catana
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu