ÎNCĂ DOUĂ TITLURI NAȚIONALE PENTRU JUDO-UL CALAFETEAN


În perioada 29-31.martie.2019, la Satu Mare, s-a desfășurat FINALA CAMPIONATULUI NAȚIONAL de judo a categoriilor de vârstă U14 și U16.

Aici au fost prezenți sportivi din 67 de cluburi ale României, care s-au calificat la etapa finală. Printre cele 67 de cluburi, s-a numărat și C.S. "Independența" Calafat, cu 6 judoka, Ticu Raul (categoria 55kg, U14), Popa Ștefan (categoria 34kg., U14), Dănciulescu Andrei (categoria 42kg., U16), Catana Luciana (categoria 48kg., U16), Fudulu Sebastian (categoria 50kg., U16) și Petrescu Patricia (categoria +70kg., U16).

Clubul calafeten a obținut o medalie de aur, prin Catana Luciana (titlu de campioană națională), o medalie de argint, prin Dănciulescu Andrei (titlu de vicecampion național) și un loc V, prin Petrescu Patricia.

"Sincere felicitări sportivilor pentru munca și eforturile depuse, domnului antrenor Alexandru Pop pentru gradul ridicat al dedicării în acest sport, dar și părinților care susțin financiar toate costurile aferente deplasărilor propriilor copii."

sursa: facebook.com/luciana.catana

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.