ÎNCĂ DOUĂ TITLURI NAȚIONALE PENTRU JUDO-UL CALAFETEAN

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În perioada 29-31.martie.2019, la Satu Mare, s-a desfășurat FINALA CAMPIONATULUI NAȚIONAL de judo a categoriilor de vârstă U14 și U16.

Aici au fost prezenți sportivi din 67 de cluburi ale României, care s-au calificat la etapa finală. Printre cele 67 de cluburi, s-a numărat și C.S. "Independența" Calafat, cu 6 judoka, Ticu Raul (categoria 55kg, U14), Popa Ștefan (categoria 34kg., U14), Dănciulescu Andrei (categoria 42kg., U16), Catana Luciana (categoria 48kg., U16), Fudulu Sebastian (categoria 50kg., U16) și Petrescu Patricia (categoria +70kg., U16).

Clubul calafeten a obținut o medalie de aur, prin Catana Luciana (titlu de campioană națională), o medalie de argint, prin Dănciulescu Andrei (titlu de vicecampion național) și un loc V, prin Petrescu Patricia.

"Sincere felicitări sportivilor pentru munca și eforturile depuse, domnului antrenor Alexandru Pop pentru gradul ridicat al dedicării în acest sport, dar și părinților care susțin financiar toate costurile aferente deplasărilor propriilor copii."

sursa: facebook.com/luciana.catana

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.