News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tone de fructe și sute de kilograme de carne confiscate

Tone de fructe și sute de kilograme de carne confiscate


Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat, pe 19 şi 20 aprilie, activităţi pe linia prevenirii şi combaterii comerțului illicit de carne, produse din carne, fructe și legume.

Acțiunile au fost organizate în Craiova, Calafat şi Poiana Mare. Oamenii legii au verificat 21 de societăţi comerciale, 20 de persoane fizice şi trei mijloace de transport, aplicând 40 de sancţiuni contravenţionale, în sumă totală de 300.000 de lei. Au fost confiscate 260 kg de carne şi peste două tone de legume şi fructe, marfa fiind evaluată la mai mult de 13.000 de lei.


Marfa contrafăcută, confiscată

De asemenea, a fost constatată o infracţiune de “punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, fiind indisponibilizate 36 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de 1.600 de lei.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu