News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism căutat de autoritățile din Germania şi Spania, depistat la o zi de la introducerea alertei, la P.T.F. Calafat

Autoturism căutat de autoritățile din Germania şi Spania, depistat la o zi de la introducerea alertei, la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au descoperit un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui microbuz ce tracta pe platformă un autoturism marca Toyota Rav4, care figura ca fiind căutat de autorităţile germane şi spaniole. 

În data de 20.04.2019, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar R.S., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui microbuz, care tracta pe o platformă un autoturism marca Toyota, model Rav 4, fabricat în anul 2017.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză şi au descoperit că pe seria şasiului a fost aplicată o tablă cu o altă serie de şasiu. În urma consultării bazelor de date a reieşit faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă cu o zi înainte de autorităţile din Germania şi Spania.


Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul îi aparţine fiului său, având în acest sens o împuternicire de la acesta pentru a transporta vehiculul din Germania în Bulgaria şi nu cunoştea faptul ca acesta se afla în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 150.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu