Autoturisme neînmatriculate, descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean bulgar şi unul georgian, care conduceau autovehicule neînmatriculate.

În data de 27.05.2019, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar S.D., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen.

În urma controlului documentelor prezentate de cetăţeanul bulgar şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că vehiculul este radiat din circulaţie.

De asemenea, în data de 27.05.2019, ora 04.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul georgian O.J., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes.

În urma controlului documentelor prezentate de şofer şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” faptă prevăzută de art. 334, alin.1 din Codul Penal, iar în cazul cetățeanului georgian și pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” faptă prevăzută de art. 334, alin. 2 din Codul Penal.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.