Advertisement

Autoturisme neînmatriculate, descoperite la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, mai 27, 2019 | 13:41 Last Updated 2019-05-27T10:41:18Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean bulgar şi unul georgian, care conduceau autovehicule neînmatriculate.

În data de 27.05.2019, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar S.D., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen.

În urma controlului documentelor prezentate de cetăţeanul bulgar şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că vehiculul este radiat din circulaţie.

De asemenea, în data de 27.05.2019, ora 04.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul georgian O.J., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes.

În urma controlului documentelor prezentate de şofer şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” faptă prevăzută de art. 334, alin.1 din Codul Penal, iar în cazul cetățeanului georgian și pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” faptă prevăzută de art. 334, alin. 2 din Codul Penal.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturisme neînmatriculate, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement