Autoturisme neînmatriculate, descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean bulgar şi unul georgian, care conduceau autovehicule neînmatriculate.

În data de 27.05.2019, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar S.D., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen.

În urma controlului documentelor prezentate de cetăţeanul bulgar şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că vehiculul este radiat din circulaţie.

De asemenea, în data de 27.05.2019, ora 04.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul georgian O.J., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes.

În urma controlului documentelor prezentate de şofer şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că vehiculul nu este înmatriculat şi că acesta are aplicat un număr de înmatriculare fals.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” faptă prevăzută de art. 334, alin.1 din Codul Penal, iar în cazul cetățeanului georgian și pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” faptă prevăzută de art. 334, alin. 2 din Codul Penal.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.