Șansă pentru Sofia


Bună ziua! Marți, orele 13:30, Sofia este așteptată la primul control în Turcia! În urma controlului medicul va decide dacă operația va avea loc joi sau vineri!Pentru primul pas avem nevoie de 15.000 de euro! Va multumim din suflet pentru felul în care v-ați mobilizat pentru a-ne salva micuța și vă rugăm din suflet să ne ajutați în continuare! Sofia are nevoie de rugăciunile noastre, de bănuți și de multă energie pozitivă! Multă sănătate vă dorim!, a scris Radu Diana Adriana, mama fetiței pe Facebook.

Donează

  Sofia este o fetiță de 4 ani și 9 luni care a fost diagnosticată cu o boală rară a oaselor, histiocitoză, formațiune tumorală craniană ce se află la nivelul parieto-occipital în stânga ce determină distrucția ambelor tăblii osoase ale calvariei și vine în contact cu dura mater (învelișul cel mai gros al creierului).

Deoarece formațiunea crește rapid în dimensiuni (s-a dublat) în ultima lună și poate ajunge la creier intervenția chirurgicală trebuie făcută URGENT!!

Sofia duce o luptă contracronometru, fiecare minut contează! Șansele de reușită a operației la clinica din Turcia sunt de peste 95%. Costurile operației cu tratamentul,cazare și transport se ridică la peste 40.000 euro.

Sofia Radu are nevoie de noi, acum! Împreună putem reuși!

CONT LEI: RO78RNCB0136047891790003
CONT EURO: RO24RNCB0136047891790005

Ambele conturi sunt BCR pe numele Radu Diana Adriana, mama fetiței.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.