Șansă pentru Sofia


Bună ziua! Marți, orele 13:30, Sofia este așteptată la primul control în Turcia! În urma controlului medicul va decide dacă operația va avea loc joi sau vineri!Pentru primul pas avem nevoie de 15.000 de euro! Va multumim din suflet pentru felul în care v-ați mobilizat pentru a-ne salva micuța și vă rugăm din suflet să ne ajutați în continuare! Sofia are nevoie de rugăciunile noastre, de bănuți și de multă energie pozitivă! Multă sănătate vă dorim!, a scris Radu Diana Adriana, mama fetiței pe Facebook.

Donează

  Sofia este o fetiță de 4 ani și 9 luni care a fost diagnosticată cu o boală rară a oaselor, histiocitoză, formațiune tumorală craniană ce se află la nivelul parieto-occipital în stânga ce determină distrucția ambelor tăblii osoase ale calvariei și vine în contact cu dura mater (învelișul cel mai gros al creierului).

Deoarece formațiunea crește rapid în dimensiuni (s-a dublat) în ultima lună și poate ajunge la creier intervenția chirurgicală trebuie făcută URGENT!!

Sofia duce o luptă contracronometru, fiecare minut contează! Șansele de reușită a operației la clinica din Turcia sunt de peste 95%. Costurile operației cu tratamentul,cazare și transport se ridică la peste 40.000 euro.

Sofia Radu are nevoie de noi, acum! Împreună putem reuși!

CONT LEI: RO78RNCB0136047891790003
CONT EURO: RO24RNCB0136047891790005

Ambele conturi sunt BCR pe numele Radu Diana Adriana, mama fetiței.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.