News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Șansă pentru Sofia

Șansă pentru Sofia


Bună ziua! Marți, orele 13:30, Sofia este așteptată la primul control în Turcia! În urma controlului medicul va decide dacă operația va avea loc joi sau vineri!Pentru primul pas avem nevoie de 15.000 de euro! Va multumim din suflet pentru felul în care v-ați mobilizat pentru a-ne salva micuța și vă rugăm din suflet să ne ajutați în continuare! Sofia are nevoie de rugăciunile noastre, de bănuți și de multă energie pozitivă! Multă sănătate vă dorim!, a scris Radu Diana Adriana, mama fetiței pe Facebook.

Donează

  Sofia este o fetiță de 4 ani și 9 luni care a fost diagnosticată cu o boală rară a oaselor, histiocitoză, formațiune tumorală craniană ce se află la nivelul parieto-occipital în stânga ce determină distrucția ambelor tăblii osoase ale calvariei și vine în contact cu dura mater (învelișul cel mai gros al creierului).

Deoarece formațiunea crește rapid în dimensiuni (s-a dublat) în ultima lună și poate ajunge la creier intervenția chirurgicală trebuie făcută URGENT!!

Sofia duce o luptă contracronometru, fiecare minut contează! Șansele de reușită a operației la clinica din Turcia sunt de peste 95%. Costurile operației cu tratamentul,cazare și transport se ridică la peste 40.000 euro.

Sofia Radu are nevoie de noi, acum! Împreună putem reuși!

CONT LEI: RO78RNCB0136047891790003
CONT EURO: RO24RNCB0136047891790005

Ambele conturi sunt BCR pe numele Radu Diana Adriana, mama fetiței.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu