Bărbat din Moțăței, tăiat cu un cuțit în picior, în timpul unui scandal izbucnit în urma unui accident


Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Moţăţei, judeţul Dolj, a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu cuţitul de un şofer implicat într-un accident la care victima a fost martor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că scandalul a pornit după un accident petrecut pe drumul judeţean DJ 561A, în comuna Moţăţei.


Un bărbat în vârstă de 30 de ani, fără permis, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa faţă de maşina care circula în faţă, condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, tot din Moţăţei, şi a intrat în coliziune cu acesta, apoi a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani, din aceeaşi localitate.


Potrivit poliţiştilor, după accident, şoferul fără permis l-ar fi lovit pe un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Moţăţei, neimplicat in evenimentul rutier, în zona genunchiului, cu un obiect tăietor, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.


De asemenea, la spital, bărbatul de 30 de ani a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Poliţiştii efectuează verificări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilogice şi lovirea sau alte violenţe”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.
Foto: ziaruldecraiova.ro 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.