Advertisement

Bărbat din Moțăței, tăiat cu un cuțit în picior, în timpul unui scandal izbucnit în urma unui accident

Calafat News
marți, mai 07, 2019 | 16:36 Last Updated 2019-05-07T13:36:23Z

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Moţăţei, judeţul Dolj, a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu cuţitul de un şofer implicat într-un accident la care victima a fost martor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că scandalul a pornit după un accident petrecut pe drumul judeţean DJ 561A, în comuna Moţăţei.


Un bărbat în vârstă de 30 de ani, fără permis, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa faţă de maşina care circula în faţă, condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, tot din Moţăţei, şi a intrat în coliziune cu acesta, apoi a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani, din aceeaşi localitate.


Potrivit poliţiştilor, după accident, şoferul fără permis l-ar fi lovit pe un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Moţăţei, neimplicat in evenimentul rutier, în zona genunchiului, cu un obiect tăietor, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.


De asemenea, la spital, bărbatul de 30 de ani a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Poliţiştii efectuează verificări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilogice şi lovirea sau alte violenţe”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.
Foto: ziaruldecraiova.ro 
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bărbat din Moțăței, tăiat cu un cuțit în picior, în timpul unui scandal izbucnit în urma unui accident

Trending Now

Advertisement