“Zilele Municipiului Calafat”, 10 – 12 mai 2019 – Programul manifestărilor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

  În perioada 10 MAI - 12 MAI 2019, de vineri până duminică, se vor desfășura, în Municipiul Calafat “ZILELE CALAFETENILOR”!

Propunem tuturor locuitorilor și nu numai, un festival încărcat de voie bună, distracție și concerte în fiecare seară.

Evenimentul “Zilele Calafetenilor” aduce cei mai în vogă artiști, spectacole muzicale pentru toate gusturile, un tezaur de bunătăți culinare și un mega parc de distracții atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

 ZILELE CALAFETENILOR! Trei zile pline de activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie!

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, masinute, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug.

Vă promitem un week-end plin de distracție! 

Vineri 10 MAI

De la ora 18.00 dăm startul serbării cu îndrăgitul ansamblu folcloric local “Rozele Calafatului”și copiii de la SC. C-țin Gerotă și SC Braescu,
Vom continua cu un spectacol folcloric deosebit, oferit și transmis în direct de ETNO TV - “ETNO TV ȘI INVITAȚII” : Maria Constantin, Anne Marie și Taraful Victor Florea, Leonard Petcu, Reyna Vox, Florin Burescu, Catalin Doinaș și Adina Roșca și îndrăgitul CONSTANTIN ENCEANU.
Vom continua cu un MEGARECITAL  MATTEO ȘI GABI BAGU și vom încheia cu o seara incendiară de clubbing, cu Mc Anuryh !

Sâmbătă 11 MAI

Spectacolul începe de la ora 16. 30 cu ansamblul de joc Maglavit după care urmează ansamblul de la casele de Cultură din Koșava,“Antimovo,  Vidin și ansamblul “Veselia din Bulgaria.Vom dansa cu Trupa Pinky Dance Studio, apoi  vom continua cu Ansamblul folcloric local “Rozele Calafatului”.
Ne vor oferi un spectacol deosebit AUREL TAMAS ȘI BANDAȘII DE LA CLUJ, după care vom continua seara cu două megarecitaluri - MARIO FRESH SI MIRA!
Vom încheia sâmbăta cu o seara incendiară de clubbing cu MC Anuryh.

Duminică 12 MAI

Spectacolul începe de la ora 18.00 cu Ansamblul folcloric local “Rozele Calafatului”și Ansamblul “Drag de joc Poiana Mare, Comunitatea Elenă din Calafat, ans. “Crăițele Maglavit”, ans. “Ropota” Ciupercenii Noi.

Vom continua cu un program de muzică populară de petrecere, oferit de Delia Barbu și un program de petrecere oferit de Cristian Bănațeanu și Taraful.
Vor încinge atmosfera Mc Anuryh și animatoare, după care ne vor încânta cei din trupa Pinky Dance Studio.
Vom încheia petrecerea cu un MEGARECITAL al frumoasei RUBY!

Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, cărnuri afumate, cozonaci, preparate ungurești, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu adevătare produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele.
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare și divertisment!

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.