News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, fiind ascuns în cabina unui camion condus de un cetăţean turc.

În data de 09.05.2019, la ora 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc la volanul unui camion marca Daf. Acesta transporta diverse produse din Turcia, având ca destinaţie Germania.


În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români şi bulgari a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, a fost descoperită ascunsă în interiorul cabinei automarfarului o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana ascunsă este cetăţean din Siria, în vârstă de 18 ani şi a declarat că a recurs la această metodă deoarece intenționa să ajungă în Germania.

De asemenea, șoferul a susţinut că nu avea cunoştinţă despre bărbatul ascuns şi nici de modul cum acesta a ajuns în cabină.


Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu