Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, fiind ascuns în cabina unui camion condus de un cetăţean turc.

În data de 09.05.2019, la ora 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc la volanul unui camion marca Daf. Acesta transporta diverse produse din Turcia, având ca destinaţie Germania.


În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români şi bulgari a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, a fost descoperită ascunsă în interiorul cabinei automarfarului o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana ascunsă este cetăţean din Siria, în vârstă de 18 ani şi a declarat că a recurs la această metodă deoarece intenționa să ajungă în Germania.

De asemenea, șoferul a susţinut că nu avea cunoştinţă despre bărbatul ascuns şi nici de modul cum acesta a ajuns în cabină.


Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.