A ajuns după gratii

FOTO: ARHIVĂ
Ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Calafat au depistat, în satul Golenţi, un bărbat de 49 de ani, din Ciupercenii Noi, pe numele căruia era emis un mandat de arestare.

Acesta are de executat o pedepasă cu închisoarea de un an şi şapte luni , pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.