A ajuns după gratii

FOTO: ARHIVĂ
Ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Calafat au depistat, în satul Golenţi, un bărbat de 49 de ani, din Ciupercenii Noi, pe numele căruia era emis un mandat de arestare.

Acesta are de executat o pedepasă cu închisoarea de un an şi şapte luni , pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.