News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 100 de şoferi sancţionaţi, în doar două ore, la Calafat

Peste 100 de şoferi sancţionaţi, în doar două ore, la Calafat


Polițiștii doljeni au organizat, în cursul acestei zile, o razie în municipiul Calafat, la care au participat 36 de polițiști rutieri, dar şi specialişti RAR. Oamenii legii au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale.

Astăzi, în intervalul orar 11.00-13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj Biroului Rutier Craiova, precum şi de la formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune de amploare, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în Calafat.


În urma controalelor, polițiștii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, 19 dintre acestea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 18 pentru defecţiuni tehnice, 26 pentru nefolosirea centurilor de siguranţa şi 41 pentru alte abateri.


Valoarea sancţiunilor este de peste 15.000 lei. În cadrul acțiunii au fost reținute 4 permise de conducere, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu