Advertisement

Trei persoane au fost reţinute pentru contrabandă cu ţigări

Calafat News
miercuri, mai 15, 2019 | 14:14 Last Updated 2019-05-15T11:21:08Z

Peste 3400 de pachete de ţigări, provenite din contrabandă, au fost descoperite de poliţiştii din Calafat în urma unor percheziţii. Trei persoane au fost reţinute în această cauză.

Poliţişti din Calafat și cei ai Secției 10 Rurală Poiana Mare, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, au efectuat, ieri, 3 percheziții domiciliare, la locuinţele unor persoane din Băilești.


Poliţiştii au găsit 3470 pachete de țigări, diferite mărci, 35 de pachete foițe pentru confecționat țigări şi două aparate de confecţionat ţigări, tip tabachere, toate provenite din contrabandă.

Trei persoane (doi bărbaţi de 29, respectiv 52 de ani şi o femeie de 52 de ani), din Băileşti, au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, în timp ce, faţă de o tânără de 18 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar.


Cele trei persoane reţinute au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată.

sursa:gds.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Trei persoane au fost reţinute pentru contrabandă cu ţigări

Trending Now

Advertisement