Trei persoane au fost reţinute pentru contrabandă cu ţigări

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Peste 3400 de pachete de ţigări, provenite din contrabandă, au fost descoperite de poliţiştii din Calafat în urma unor percheziţii. Trei persoane au fost reţinute în această cauză.

Poliţişti din Calafat și cei ai Secției 10 Rurală Poiana Mare, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, au efectuat, ieri, 3 percheziții domiciliare, la locuinţele unor persoane din Băilești.


Poliţiştii au găsit 3470 pachete de țigări, diferite mărci, 35 de pachete foițe pentru confecționat țigări şi două aparate de confecţionat ţigări, tip tabachere, toate provenite din contrabandă.

Trei persoane (doi bărbaţi de 29, respectiv 52 de ani şi o femeie de 52 de ani), din Băileşti, au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, în timp ce, faţă de o tânără de 18 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar.


Cele trei persoane reţinute au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.