News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigări ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

Ţigări ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au descoperit, ascunse într-un microbuz, 960 pachete cu țigări, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 11.05.2019, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile.


Astfel, a fost selectat pentru control un microbuz marca Renault, condus de cetăţeanul bulgar A.K., în vârstă de 27 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate în capitonajul uşilor şi în bagajele șoferului, 960 pachete cu țigări, diferite mărci, având aplicate timbru fiscal bulgăresc.


La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Franţa.


Ţigările, în valoare de 17.220 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetăţeanul bulgar a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, faptă prevăzută de art 414, alin. 5 din Legea 227/2015.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu