Ţigări ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au descoperit, ascunse într-un microbuz, 960 pachete cu țigări, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 11.05.2019, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile.


Astfel, a fost selectat pentru control un microbuz marca Renault, condus de cetăţeanul bulgar A.K., în vârstă de 27 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate în capitonajul uşilor şi în bagajele șoferului, 960 pachete cu țigări, diferite mărci, având aplicate timbru fiscal bulgăresc.


La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Franţa.


Ţigările, în valoare de 17.220 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetăţeanul bulgar a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, faptă prevăzută de art 414, alin. 5 din Legea 227/2015.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.