Ţigări ascunse într-un microbuz, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au descoperit, ascunse într-un microbuz, 960 pachete cu țigări, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 11.05.2019, în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile.


Astfel, a fost selectat pentru control un microbuz marca Renault, condus de cetăţeanul bulgar A.K., în vârstă de 27 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate în capitonajul uşilor şi în bagajele șoferului, 960 pachete cu țigări, diferite mărci, având aplicate timbru fiscal bulgăresc.


La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Franţa.


Ţigările, în valoare de 17.220 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetăţeanul bulgar a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, faptă prevăzută de art 414, alin. 5 din Legea 227/2015.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.