News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean turc, ascuns deasupra cabinei unui autocamion, depistat la PTF Calafat

Cetăţean turc, ascuns deasupra cabinei unui autocamion, depistat la PTF Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean din Turcia, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns sub paravanul cabinei unui autocamion, condus de un cetăţean turc.

În data de 22.06.2019, ora 03.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc la volanul unui autocamion marca Volvo, înmatriculat în Turcia. Acesta transporta pepeni, din Turcia în Germania.


În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, la controlul exterior al cabinei, în partea superioară a acesteia, a fost descoperit ascuns sub paravan un bărbat.


Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în bagajul bărbatului o carte de identitate valabilă, eliberată de autoritățile din Turcia. Persoana în cauză, în vârstă de 20 ani, a declarat că în urmă cu două zile a plecat din Turcia  şi intenționa să ajungă în Franţa, unde are rude. De asemenea, a mai declarat că la destinaţie urma să plătească şoferului suma de 1.500 de euro.


Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoana în cauză, şoferul, cât şi mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu