Peste 1.900 de pachete cu ţigări, descoperite în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar, 1.940 pachete cu țigări, pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 21.06.2019, în jurul orei 09.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile.


Astfel, a fost selectat pentru control un autoturism marca Mercedes condus de cetăţeanul bulgar K.V., în vârstă de 36 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagajele șoferului, precum și în locul destinat roții de rezervă, 1.940 de pachete cu țigări, diferite mărci, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc.

 La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Germania, pentru a le oferi cadou unor cunoștințe.


Ţigările, în valoare de 32.980 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de  țigări”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.