News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 1.900 de pachete cu ţigări, descoperite în P.T.F. Calafat

Peste 1.900 de pachete cu ţigări, descoperite în P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar, 1.940 pachete cu țigări, pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 21.06.2019, în jurul orei 09.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile.


Astfel, a fost selectat pentru control un autoturism marca Mercedes condus de cetăţeanul bulgar K.V., în vârstă de 36 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagajele șoferului, precum și în locul destinat roții de rezervă, 1.940 de pachete cu țigări, diferite mărci, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc.

 La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Germania, pentru a le oferi cadou unor cunoștințe.


Ţigările, în valoare de 32.980 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de  țigări”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu