Peste 1.900 de pachete cu ţigări, descoperite în P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar, 1.940 pachete cu țigări, pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 21.06.2019, în jurul orei 09.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile.


Astfel, a fost selectat pentru control un autoturism marca Mercedes condus de cetăţeanul bulgar K.V., în vârstă de 36 de ani. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagajele șoferului, precum și în locul destinat roții de rezervă, 1.940 de pachete cu țigări, diferite mărci, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc.

 La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Germania, pentru a le oferi cadou unor cunoștințe.


Ţigările, în valoare de 32.980 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de  țigări”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.