Advertisement

Persoană căutată de poliţişti, după ce a încercat să fure dintr-o agenţie bancară din comuna Moțăței

Calafat News
vineri, iunie 14, 2019 | 20:22 Last Updated 2019-06-14T17:32:32Z

Un bărbat este căutat de poliţişti, după ce a încercat să fure bani dintr-o agenţie bancară, din comuna doljeană Moţăţei, fapta petrecându-se în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a pătruns în unitatea respectivă după ce a spart unul dintre pereți.
„Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, noaptea precedentă, au fost provocate distrugeri la imobilul în care este amplasat un punct de lucru al unei bănci, din comuna Moțăței. Poliţiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat că, în noaptea de 12/13 iunie, o persoană a pătruns prin efracție în sediul agenției bancare, spărgând peretele din spate al imobilului respectiv, apoi a forţat ușa de acces în camera unde se afla seiful”, a precizat Grădinaru.


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seiful nu prezenta urme de forţare. În urma deschiderii acestuia, reprezentanţii băncii au stabilit că nu au fost înregistrate lipsuri.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au un cerc de bănuiţi. Ei efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Persoană căutată de poliţişti, după ce a încercat să fure dintr-o agenţie bancară din comuna Moțăței

Trending Now

Advertisement