Razie de amploare a poliţiştilor doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Peste 200 de poliţişti au ieşit pe străzi la sfârşitul săptămânii trecute, când au efectuat o razie de proporţii pe şoselele din judeţul Dolj, dar şi în baruri, cluburi şi discoteci. În urma raziei, poliţiştii doljeni au dat amenzi de peste 100.000 de lei şi au întocmit nouă dosare penale.

„În județul nostru, au fost instituite 53 de filtre rutiere, în cadrul cărora polițiștii doljeni au verificat peste 800 de autovehicule şi au legitimat peste 1.200 de persoane, totodată fiind efectuate controale la aproximativ 100 de agenţi economici (baruri, discoteci şi unităţi de alimentaţie publică). Polițiștii doljeni au constatat nouă infracțiuni în flagrant delict, cinci dintre acestea fiind la regimul circulației rutiere, iar restul infracţiuni de natură judiciară şi economică”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Peste 200 de şoferi sancţionaţi

Oamenii legii mai spun că au fost aplicate nu mai puţin de 272 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe(229) pentru încălcarea normelor Codului Rutier.

Valoarea sancțiunilor aplicate de poliţişti este de aproximativ 110.000 lei şi, în plus, au fost reţinute 21 de permise de conducere.

Oamenii legii au dat drept exemplu un tânăr de 26 de ani, din Ciupercenii Noi, care a fost depistat conducând băut. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alţi doi tineri din Craiova, unul de 21 de ani şi altul de 18, s-au ales cu dosare penale pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Asupra celor doi, oamenii legii au găsit un briceag, respectiv un box metalic.

Razia a continuat şi sâmbătă

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii de la rutieră au ieşit din nou pe străzi, de data acesta fiind vizaţi vitezomanii. Au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale, dintre care un număr de 45 pentru depăşirea vitezei legale. De asemenea, au fost reţinute patru permise de conducere şi două certificate de înmatriculare. „Recordul” de viteză a fost stabilit de un craiovean de 39 de ani, care a fost depistat conducând un autoturism pe DE 70 cu viteza de 137 km/h.

Potrivit oamenilor legii, în zona în care autoturismul condus de şoferul de 39 de ani a fost înregistrat de aparatul radar limita maximă este de 70 km/h.

Un alt şofer, un craiovean de 56 de ani, a „dat în radar” în comuna Malu Mare. Acesta conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h. Potrivit poliţiştilor doljeni, cei doi şoferi au fost amendaţi şi au rămas fără permise pe o perioadă de 90 de zile.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.