SPORTIVII CALAFETENI PE PODIUMUL INTERNAȚIONAL

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În perioada 21-23 iunie 2019, judoka din Calafat au participat la a patra ediție a turneului internațional Panagyurishte 2019, desfășurat în municipiul ce-i poartă numele, din Bulgaria.

Judoka de la clubul C.S. "Independența" Calafat s-au luptat cu sportivi din alte nouă țări, precum Turcia, Israel, Macedonia, Grecia, Bulgaria, Moldova, Georgia, Serbia și Muntenegru, Romania fiind a zecea țară participantă.

Clasament: 

U8: Berceanu Radu - categoria +46kg., locul III;
U12: Ticu Raul (calificat la campionatul balcanic din perioada 05-06. iulie)-categoria 55kg., locul III;
U15: Catană Luciana -categoria 48kg., locul I.

Autor: Luci Catană

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.