O tânără a găsit o geantă şi a predat-o poliţiştilor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

O tânără din Slatina şi-a recuperat geanta în care avea bani, carduri bancare şi alte bunuri personale, pe care şi-o uitase pe terasa unui restaurant din Calafat, datorită chelneriţei localului care a predat-o poliţiştilor din localitatea de la Dunăre.

Totul s-a petrecut duminică după-amiază, când la sediul Poliţiei municipiului Calafat s-a prezentat o tânără în vârstă de 18 ani, din localitate, care le-a spus poliţiştilor că, la terasa restaurantului unde lucrează, a găsit o geantă de damă.

În geanta respectivă se afla suma de 190 de euro şi aproximativ 1.300 de lei, carduri bancare, precum şi alte bunuri personale.

Poliţiştii au identificat persoana care pierduse geanta, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Slatina, care s-a prezentat la sediul poliţiei, recuperându-şi astfel bunurile şi constatând totodată faptul că nu îi lipseşte nimic din ceea ce avea în geantă.

„Apreciem în mod deosebit comportamentul de înaltă ţinută civică de care a dat dovadă tânăra din Calafat, decizia acesteia de a restitui bunurile găsite fiind un exemplu de omenie şi normalitate pentru mulţi dintre concetăţenii noştri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii reamintesc că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă, constituind infracţiune, conform prevederilor Codului Penal.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.