Advertisement

O tânără a găsit o geantă şi a predat-o poliţiştilor

Calafat News
marți, iunie 25, 2019 | 12:58 Last Updated 2019-06-25T10:30:22Z

O tânără din Slatina şi-a recuperat geanta în care avea bani, carduri bancare şi alte bunuri personale, pe care şi-o uitase pe terasa unui restaurant din Calafat, datorită chelneriţei localului care a predat-o poliţiştilor din localitatea de la Dunăre.

Totul s-a petrecut duminică după-amiază, când la sediul Poliţiei municipiului Calafat s-a prezentat o tânără în vârstă de 18 ani, din localitate, care le-a spus poliţiştilor că, la terasa restaurantului unde lucrează, a găsit o geantă de damă.

În geanta respectivă se afla suma de 190 de euro şi aproximativ 1.300 de lei, carduri bancare, precum şi alte bunuri personale.

Poliţiştii au identificat persoana care pierduse geanta, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Slatina, care s-a prezentat la sediul poliţiei, recuperându-şi astfel bunurile şi constatând totodată faptul că nu îi lipseşte nimic din ceea ce avea în geantă.

„Apreciem în mod deosebit comportamentul de înaltă ţinută civică de care a dat dovadă tânăra din Calafat, decizia acesteia de a restitui bunurile găsite fiind un exemplu de omenie şi normalitate pentru mulţi dintre concetăţenii noştri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii reamintesc că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă, constituind infracţiune, conform prevederilor Codului Penal.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • O tânără a găsit o geantă şi a predat-o poliţiştilor

Trending Now

Advertisement