News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

4.500 de comprimate și 2.625 fiole cu substanţe dopante descoperite de poliţiştii de frontieră, la PTF Calafat

4.500 de comprimate și 2.625 fiole cu substanţe dopante descoperite de poliţiştii de frontieră, la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit 4.500 de comprimate și 2.625 fiole care conțin substanțe dopante cu grad de mare risc, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 07.07.2019, în jurul orei 13.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz marca Iveco, cetăţeanul bulgar T.R., în vârstă de 40 de ani. Acesta transporta diverse produse din Bulgaria, cu destinaţia Ungaria.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă al microbuzului, au fost descoperite două cutii ce conțineau 4.500 de comprimate și 2.625 fiole, ce aveau ca substanţe active testosteron, trenbolon, somatropină şi clenbutenol, acestea aflându-se pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc.

La cercetări, șoferul a declarat că este angajatul unei firme de curierat din Bulgaria şi nu avea cunoștință despre conținutul coletelor.


Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reţinut întreaga cantitate de produse farmaceutice, în valoare de 108.250 lei, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, conform art. 17, alin 2 din Legea 104/2008.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu