News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean maghiar urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Calafat

Cetăţean maghiar urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean maghiar, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi.

În data de 07.07.2019, în jurul orei 06.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul maghiar K.D., în vârstă de 46 de ani.

În urma controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele acestuia este emis un mandat internaţional de arestare, emis de Republica Serbia, pentru săvârşirea  infracţiunii de trafic de migranţi.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, pentru efectuarea demersurilor de extrădare.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu