Cetăţean maghiar urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean maghiar, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi.

În data de 07.07.2019, în jurul orei 06.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul maghiar K.D., în vârstă de 46 de ani.

În urma controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele acestuia este emis un mandat internaţional de arestare, emis de Republica Serbia, pentru săvârşirea  infracţiunii de trafic de migranţi.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, pentru efectuarea demersurilor de extrădare.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.