Arestat preventiv, pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere

FOTO:ARHIVĂ

Ieri, în baza probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare, un bărbat de 38 de ani, din Desa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acesta a fost depistat de oamenii legii, în noaptea de 4/5 iulie, în timp ce conducea un autovehicul în comuna natală, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu etilotestul, acesta avea o concentraţie de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice.

 Prezentat instanţei de judecată, aceasta a decis arestarea lui preventivă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.