Comunicat din partea Asociației Vânătorilor și Pescarilor Cocoșarul, gestionar al fondului cinegetic nr. 7 Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În atenția, Primăriei Municipiului Calafat, Consiliului Local Calafat, Primăriei comunei Poiana Mare, Consiliului Local Poiana Mare, Primariei comunei Maglavit, Consiliului Local Maglavit, Inspectoratului Poliției de Frontieră Calafat, Poliției Municipiului Calafat, medicilor veterinari de pe raza acestor localităti,
Avand in vedere existența unor focare de pesta porcină africană in judetul Dolj, Centrul Local de Combatere a Bolilor din Județul Dolj a comunicat Planul de Măsuri privind intervenția in focarele de pestă porcină africană in efectivele de suine domestice si mistreti de pe teritoriul județului Dolj. 
Deși in mod normal ați primit fiecare dintre instituțiile sau medicii veterinari oficiali sau de liberă practică de mai sus, Planul de Măsuri cu numărul 6184 din 05.07.2019, vă prezentăm public cele mai importante măsuri pe care suntem obligați cu toții, dvstra si noi, gestionarii fondurilor cinegetice, sa le luăm de urgență. Avertizăm pe aceasta cale, avand in vedere faptul că ultimul focar de pesta porcină a fost confirmat pe raza localitații Piscu Vechi, iar o parte din UAT Poiana Mare intră în zona de supraveghere de 10 kilometri, Primaria și Consiliul Local Poiana Mare au obligația să ia TOATE măsurile din Planul de Măsuri, nu doar cele marcate cu roșu de către noi. 
Am ales această cale de comunicare pentru a fi cat mai transparenți in a responsabiliza unele din instituțiile enumerate mai sus, care "s-au remarcat" in ultimii ani mai ales prin faptul ca nu și-au indeplinit obligațiile ce le-au revenit, și pentru că cetățenii din localitățile respective să cunoască principalii responsabili pentru faptul ca iși vor pierde animalele din propriile gospodarii, dacă acest lucru de va întampla pe viitor din cauza indolenței celor vinovati din cauza faptului că măsurile obligatorii nu s-au luat la timp. 
Cu stimă, 
Consiliul de Administrație al AVP Cocoșarul.




Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.