News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean turc cu paşaport fals, depistat la P.T.F. Calafat

Cetăţean turc cu paşaport fals, depistat la P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean turc, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosindu-se de un paşaport fals.

În data de 27.07.2019, în jurul orei 15:00, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat - I.T.P.F.Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un microbuz condus de un cetățean bulgar, un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport special, ce avea însemnele autorităților din Turcia.

În urma verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat faptul că paşaportul special, prezentat de pasagerul turc nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia authentic.

La cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul este cetățean turc G.S., în vârstă de 40 de ani şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea viză de călătorie. Acesta a declarat că intenţiona prin acest mod să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost preluate de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu