News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Acoperişul unui bloc din Calafat a fost smuls de vânt

Acoperişul unui bloc din Calafat a fost smuls de vânt


A fost furtună în Calafat. Acoperișul unei clădiri a fost smuls de vânt, iar un copac a fost rupt și a căzut peste doua autoturisme. Pompierii doljeni au intervenit la fața locului.


„Pe strada Cobuz, Detașamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru degajarea unui copac cazut pe doua autoturisme, fiind foarte putin avariate”, precizează reprezentanții ISU Dolj.

Aceștia au mai explicat și ca s-a intervenit pe strada Tudor Vladimirescu pentru defajarea unui „acoperiș smuls de pe bloc (partial). Echipajul ajuns la fata locului  a intervenit pentru degajarea unui acoperiș în suprafață de aprox 28 mp., acesta căzând în parcarea blocului. În timpul căderii acestuia parcarea era goală”.


Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu