Acoperişul unui bloc din Calafat a fost smuls de vânt

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

A fost furtună în Calafat. Acoperișul unei clădiri a fost smuls de vânt, iar un copac a fost rupt și a căzut peste doua autoturisme. Pompierii doljeni au intervenit la fața locului.


„Pe strada Cobuz, Detașamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru degajarea unui copac cazut pe doua autoturisme, fiind foarte putin avariate”, precizează reprezentanții ISU Dolj.

Aceștia au mai explicat și ca s-a intervenit pe strada Tudor Vladimirescu pentru defajarea unui „acoperiș smuls de pe bloc (partial). Echipajul ajuns la fata locului  a intervenit pentru degajarea unui acoperiș în suprafață de aprox 28 mp., acesta căzând în parcarea blocului. În timpul căderii acestuia parcarea era goală”.


Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.