Din Londra, direct în penitenciar. Un bărbat din Ciupercenii Noi a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier


Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ciupercenii Noi, a fost adus din Londra, marți, pentru a executa o pedeapsă cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, doljeanul va sta un an și patru luni în spatele gratiilor.

„Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Centrului de Cooperare Poliţienescă Internaţională, cu sprijinul autorităţilor britanice au extrădat din Londra–Marea Britanie, un bărbat de 45 de ani, din Ciupercenii Noi. Pe numele persoanei în cauză, instanţa de judecată emisese un mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 4 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus, de către poliţişti, în penitenciar.

sursa:craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.