Din Londra, direct în penitenciar. Un bărbat din Ciupercenii Noi a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier


Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ciupercenii Noi, a fost adus din Londra, marți, pentru a executa o pedeapsă cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, doljeanul va sta un an și patru luni în spatele gratiilor.

„Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Centrului de Cooperare Poliţienescă Internaţională, cu sprijinul autorităţilor britanice au extrădat din Londra–Marea Britanie, un bărbat de 45 de ani, din Ciupercenii Noi. Pe numele persoanei în cauză, instanţa de judecată emisese un mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 4 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus, de către poliţişti, în penitenciar.

sursa:craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.