News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Din Londra, direct în penitenciar. Un bărbat din Ciupercenii Noi a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier

Din Londra, direct în penitenciar. Un bărbat din Ciupercenii Noi a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier


Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ciupercenii Noi, a fost adus din Londra, marți, pentru a executa o pedeapsă cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, doljeanul va sta un an și patru luni în spatele gratiilor.

„Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Centrului de Cooperare Poliţienescă Internaţională, cu sprijinul autorităţilor britanice au extrădat din Londra–Marea Britanie, un bărbat de 45 de ani, din Ciupercenii Noi. Pe numele persoanei în cauză, instanţa de judecată emisese un mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 4 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus, de către poliţişti, în penitenciar.

sursa:craiovaforum.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu