Locuitorii din Calafat au la dispoziție o nouă alternativă de călătorie spre Sofia

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
  • FlixBus continuă să se extindă: curse zilnice din Calafat spre Sofia
  • Autocarele verzi vor avea plecări zilnice din Calafat, de luni până duminică
  • Prețurile biletelor de autocar pornesc de la RON 49,99

București, 23.07. 2019 – FlixBus, compania care operează cea mai mare rețea de transport cu autocarul din Europa își extinde oferta din nou oferta în România și anunță că orașul Calafat se va alătura rețelei verzi.

Primele curse FlixBus din Calafat către Sofia au început să circule din 21 iunie. Obiectivul principal al operatorului de transport pe distanțe lungi este să conecteze cât mai multe regiuni mici și mijlocii la rețeaua europeană. Introducerea unor noi curse directe din Calafat este încă un pas important pentru a oferi o gamă mai largă de călătorii unui număr cât mai mare de pasageri români.


Autocarele verzi vor avea plecări zilnice din Calafat spre Sofia

Pasagerii vor avea la dispoziție curse zilnice (ora de plecare 18:15), de luni până duminică, pentru a călători direct spre capitala Bulgariei. Durata cursei este de 5:30 ore, iar prețurile biletelor pornesc de la RON 49,99. Anularea și refacerea rezervării online sunt flexibile și se pot efectua cu până la 15 minute înainte de plecare.

Biletele pentru noile curse se pot achiziționa de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.


Călătorii smart și verzi cu FlixBus

Aplicația FlixBus poate fi descarcată gratuit în App Store sau Google Pay și le oferă pasagerilor posibilitatea de a-și rezerva rapid călătoria spre destinațiile preferate, de a accesa biletele electronice, dar și informații despre istoricul călătoriilor.

FlixBus este prima companie de transport care a anunţat compatibilitatea cu Apple Pay în România. Pasagerii pot plăti prin intermediul Apple Pay direct în aplicaţia de mobil sau folosind browser-ul Safari, fie de pe un dispozitiv iOS sau macOS sau prin dispozitive începând de la iPhone 6 şi până la cele mai recente modele.

În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări, printre care Franța, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

Despre FlixBus

FlixBus este o companie tânără furnizoare de transport pe distanțe lungi. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 350.000 de curse zilnice către 2.000 de destinații din 29 de țări. Fondat și lansat în Germania de trei antreprenori tineri, Jochen Engert, André Schwämmlein și Daniel Krauss, start-up-ul combină experiența și calitatea prin strânsa colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din birourile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb, Milano și Stockholm, echipa FlixBus, aflată în plină expansiune se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei. Partenerii de transport regionali, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare verzi FlixBus, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mici și mijlocii. În 2017, FlixBus a transportat 40 milioane de pasageri.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.