Advertisement

Sticle cu alcool, descoperite la P.T.F. Calafat

Calafat News
miercuri, iulie 24, 2019 | 11:17 Last Updated 2019-07-24T08:17:29Z
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit cantitatea de 91 litri alcool, pe care un cetăţean polonez a încercat să o introducă ilegal în ţară.


În data de 23.07.2019, la ora 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui camion înmatriculat în Polonia, un cetăţean polonez, în vârstă de 59 de ani. Acesta transporta diverse produse, din Bulgaria pentru o firmă din Polonia.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în cabina camionului, cantitatea de 91 sticle cu alcool, a câte un litru fiecare, care aveau aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.             

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 5.520 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală care a reținut cantitatea de alcool, iar persoana în cauză a fost sancționată cu avertisment, conform prevederilor art.414, alin. 5 din legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.   
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Sticle cu alcool, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement