Advertisement

Șofer din Calafat, implicat în accident pe ruta de ocolire a municipiului Caracal

Gigel Ciobanu
duminică, iulie 21, 2019 | 11:53 Last Updated 2019-07-21T08:53:02Z
Patru persoane, printre care un copil în vârstă de doi ani, au fost rănite, sâmbătă seara, într-un accident rutier petrecut la intersecţia drumului judeţean DJ 542 cu varianta de ocolire a municipiului Caracal, în impact fiind implicată și o mașină al cărui șofer este din Calafat. 


Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce un bărbat în vârstă de 42 ani, din Drăgăneşti-Olt, aflat la volanul unui autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 ani, din oraşul Calafat, judeţul Dolj, care circula pe drumul cu prioritate.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a patru persoane cu vârste cuprinse între doi şi 31 de ani, pasageri în cele două autoturisme.

Pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului a fost deschis un dosar penal.

„Conducătorii  auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Grigorescu.
sursa:realitateadecraiova.net 
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Șofer din Calafat, implicat în accident pe ruta de ocolire a municipiului Caracal

Trending Now

Advertisement