Razie de amploare în Dolj, noaptea trecută

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Zeci de amenzi aplicate și șoferi lăsați fără permis de conducere, în urma unei razii derulate, noaptea trecută, de către polițiștii doljeni pe șoselele din județ. 



Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cadrul acțiunilor, polițiștii au acționat cu aparate Alcooltest, dar şi cu aparate Drug Test pentru depistarea șoferilor care conduc autoturisme sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

„Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Totodată, față de 14 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar în două situaţii s-a impus retragerea certificatului de înmatriculare. Poliţiştii au depistat în trafic conducători auto care consumaseră alcool sau nu posedau permis de conducere, astfel constatându-se 8 infracţiuni la regimul rutier”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Dolj.

În urma testărilor efectuate cu aparatele Drug Test, nu au fost depistați conducători auto care sa fi consumat substanțe psihoactive.

De menționat că poliţiştii doljeni au primit în dotare trei astfel de dispozitive DrugTest pe care le vor utiliza în scopul preveniri şi combaterii evenimentelor care au drept cauză de producere conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Sistemul de testare este destinat identificării substanţelor sau claselor de substanțe din saliva umană. Dacă la testarea cu acest aparat rezultatul a fost pozitiv, persoana va fi condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice care vor stabili cu exactitate substanța psihoactivă consumată.

sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.