News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigări descoperite la P.T.F. Calafat

Ţigări descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au descoperit 530 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 17.07.2019, la ora 03.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul cabinei 530 de pachete cu ţigări, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc. 

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat ţigările din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.


Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut în vederea confiscării, cantitatea de ţigări, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 8.172 lei, iar persoana în cauză a fost sancționată cu avertisment, conform prevederilor  art. 419, alin. 2 lit. J şi art. 449, alin. 3, din Legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu