Minoră de 16 ani din Poiana Mare, dată dispărută, găsită de poliție la Moțăței

FOTO: Arhivă


Ieri, 26 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de o femeie, din Poiana Mare, cu privire la faptul că fiica sa de 16 ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că minora ar avea o relație de prietenie cu un tânăr din Moțăței de mai mult timp și a plecat împreună cu acesta la domiciliul lui, nedorind să revină  la domiciliul părinților săi, din Poiana Mare.

Poliţiştii au depistat minora la locuiţa prietenului său, din Moţăţei, aceasta precizând că a plecat de bunăvoie de acasă şi nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minora a fost preluată şi încredințată membrilor familiei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost clarificate 7 sesizări de dispariţii de persoane, din care 3 referitoare la minori. În toate cazurile s-a stabilit faptul că persoanele căutate nu au fost victimele vreunor infracţiuni.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.