News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Minoră de 16 ani din Poiana Mare, dată dispărută, găsită de poliție la Moțăței

Minoră de 16 ani din Poiana Mare, dată dispărută, găsită de poliție la Moțăței

FOTO: Arhivă


Ieri, 26 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de o femeie, din Poiana Mare, cu privire la faptul că fiica sa de 16 ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că minora ar avea o relație de prietenie cu un tânăr din Moțăței de mai mult timp și a plecat împreună cu acesta la domiciliul lui, nedorind să revină  la domiciliul părinților săi, din Poiana Mare.

Poliţiştii au depistat minora la locuiţa prietenului său, din Moţăţei, aceasta precizând că a plecat de bunăvoie de acasă şi nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minora a fost preluată şi încredințată membrilor familiei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost clarificate 7 sesizări de dispariţii de persoane, din care 3 referitoare la minori. În toate cazurile s-a stabilit faptul că persoanele căutate nu au fost victimele vreunor infracţiuni.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu