Advertisement

Pistol cu aer comprimat, descoperit în P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, august 26, 2019 | 12:23 Last Updated 2019-08-26T09:23:26Z

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit un pistol cu aer comprimat, pe care un cetățean bulgar a încercat să-l introducă în țară, fără a deţine autorizaţia necesară.

În această dimineaţă, la ora 02.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism  înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul bulgar N.R., în vârstă de 24 de ani.

Acţionând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport şi au descoperit în torpedoul autoturismului, un pistol cu aer comprimat de calibru 4,5 mm şi 500 bile metalice de acelaşi calibru.

Cu ocazia verificărilor specifice, șoferul a declarat că arma îi aparține, a achiziționat-o din Bulgaria pentru autoapărare și nu deține permis de port-armă, nici autorizație de introducere pe teritoriul României.             

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, precum şi de contrabandă calificată, fapte prevăzute de art. 342 şi art. 271 din Codul Penal.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Pistol cu aer comprimat, descoperit în P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement