News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pistol cu aer comprimat, descoperit în P.T.F. Calafat

Pistol cu aer comprimat, descoperit în P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit un pistol cu aer comprimat, pe care un cetățean bulgar a încercat să-l introducă în țară, fără a deţine autorizaţia necesară.

În această dimineaţă, la ora 02.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism  înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul bulgar N.R., în vârstă de 24 de ani.

Acţionând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport şi au descoperit în torpedoul autoturismului, un pistol cu aer comprimat de calibru 4,5 mm şi 500 bile metalice de acelaşi calibru.

Cu ocazia verificărilor specifice, șoferul a declarat că arma îi aparține, a achiziționat-o din Bulgaria pentru autoapărare și nu deține permis de port-armă, nici autorizație de introducere pe teritoriul României.             

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, precum şi de contrabandă calificată, fapte prevăzute de art. 342 şi art. 271 din Codul Penal.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu