Tânărul dispărut în Dunăre, la Cetate, găsit mort de scafandri


Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cujmir, județul Mehedinți, a fost găsit înecat în Dunăre, în localitatea Cetate din județul Dolj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că este vorba de un tânăr de 19 ani, din Cujmir, care s-a dus la Dunăre pentru a face baie în zona localității Cetate.

Acesta era însoțit de mai multi prieteni.

Ar fi intrat în apă împreună cu un alt băiat, însă pentru că nu ar fi știut să înoate foarte bine a fost tras sub apă.

Cel care intrase cu el în apă ar fi încercat să îl salveze, fără succes.

„A fost găsit de scafandri, i s-au făcut manevre de resuscitare, însă acesta era deja decedat” , a explicat reprezentantul IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.